top of page
lotteliormangor-arkitekt.jpg

Indretning med omtanke = bæredygtig indretning

Om

Hej! Jeg hedder Lotte Mangor og er stifter af MANGOR STUDIO. Det er mig, du møder, når du ringer eller skriver. MANGOR STUDIO er en arkitektvirksomhed, som har fundet sin niche i indretning med omtanke. Og hvad vil det sige? Kort fortalt er det et bæredygtigt koncept, som favner mennesker, rum, arkitektur og miljø. En holistisk tilgang til indretning, som både tager hensyn til mennesker og eksisterende omgivelser. Jeg har udviklet en Designfilosofi - en palette af punkter, værdier og hensyn, som danner ramme for mit arbejde og indretning med omtanke.

 

Alle har erfaringer med rum, som enten ikke er rare at opholde sig i, eller som ikke fungerer i praksis. Det kan bl.a. skyldes dårligt indeklima, ændrede behov eller oplevelsen af fysiske begrænsninger. Det er ikke bæredygtigt. Rum danner rammen om vores hverdag - derhjemme, på arbejdspladsen og i institutionen Rum har direkte indflydelse på trivsel og sundhed. Hvad er mere vigtigt end at skabe et godt fysisk miljø for os selv og hinanden?

Det er ikke en forudsætning at du skal ud og investere i en masse nyt, når du får besøg af mig. Min rådgivning hos dig tager udgangspunkt i det eksisterende; nuværende rum og møblering samt i dine ønsker og behov. Ofte ligger der masser af potentiale til nytænkning gemt i det eksisterende. Måske havde du ikke set, at vi ved at flytte reolerne, male dem grønne indeni og hænge dem op faktisk skaber nye rum og bedre plads til familien. Måske kan et stofgardin afhjælpe de akustiske problemer frem for persienner og samtidig fungere som en dekorativ og dramatisk rumdeler. Måske har du er kært arvestykke, som ved at få luft omkring sig præsenterer sig meget bedre. Måske vil du få en mere enkel indretning, hvis du samler dine opbevaringsløsninger i et stort møbel frem for i mange små. Måske vil der opnås et bedre flow og lys gennem rummene, hvis du fjerner en væg ...

Personlige, stemningsfyldte og funktionelle rum behøver ikke at koste en formue. Jeg arbejder ud fra den overbevisning at alle ting er indbydende set i rette kontekst. Stil og trends er en smagssag. Grimme ting eksisterer ikke. Placering og sammensætning er afgørende.

 

Jeg er uddannet arkitekt cand. arch. i møbel- og rumkunst på Aarhus Arkitektskole (2003) og har siden da arbejdet med indretning, læringsrum, møbeldesign, grafisk design, projektledelse og kreativ kommunikation samt afholdt oplæg om- og undervist i design og indretning i ind- og udland.

Min vision er at skabe indretning med omtanke. Det er bæredygtig indretning!

Hvis du er nørdet (som jeg) kan du læse mere om dette under fanen Designfilosofi og på Blog'en, hvor jeg pakker indretning med omtanke yderligere ud.

Tøv ikke med at kontakte mig for spørgsmål 

- enten på mail kontakt@lottemangor.dk eller på mobil 2681 3091.

Bedste hilsner

Lotte

bottom of page