MANGOR STUDIO 

indretning med omtanke

 

Lotte Lior Mangor

arkitekt cand. arch.

Risvang Allé 25

8200 Aarhus N.

Mail: kontakt@lottemangor.dk

Mobil: 2681 3091

  • Sort Facebook ikon
  • Sort LinkedIn ikon
  • Sort Pinterest Icon
  • Sort Instagram Icon

© 2020 MANGOR STUDIO - indretning med omtanke

Bæredygtig indretning

- indretning med omtanke!

MANGOR STUDIO er en mindre freelance arkitektvirksomhed, som er optaget af at se nye muligheder i eksisterende rammer - dette ud fra den overbevisning, at der er så mange uudnyttede ressourcer og potentialer i eksisterende bygninger, inventar og ting, som bare venter på at blive set.

At retænke eksisterende rammer er bæredygtigt for mennesker og miljø. Det mindsker forbruget, bidrager til den grønne omstilling og højner kreativiteten. Vi (gen)ser værdien i det, som er.

Personlige, stemningsfyldte og funktionelle rum behøver ikke at koste en formue. MANGOR STUDIO arbejder ud fra den overbevisning at alle ting er indbydende set i rette kontekst. Stil og trends er en smagssag. Grimme ting eksisterer ikke. Placering og sammensætning er afgørende.

Lotte Lior Mangor er uddannet arkitekt indenfor møbel og rumkunst på Aarhus Arkitektskole (2003) og  har arbejdet med projektledelse, kreativ kommunikation, indretning, køkken, børnemiljø, visuel identitet, møbeldesign, undervisning samt afholdt en række oplæg om fagspecifikke emner.

Ordet bæredygtighed rummer et personligt værdisæt, en måde at tænke på og en arbejdsmetode. MANGOR STUDIO har udviklet 7 designprincipper ud fra en vision om at lave bæredygtig indretning

 

Målet er at skabe indretning med omtanke!

Arkitekt

Møbel- og rumdesigner

Indretningsterapeut

Æstetisk sparringspartner

Projektleder

Kreativ retænker

Bæredygtig indretter

Farve-entusiast 

Materiale-nørd

Interiør-freestyler

Belysningsfreak

Se tidligere projekter på MANGOR portfolio

(Bemærk - en ny hjemmeside åbner op)

follow ME

...

HVAD KAN JEG GØRE FOR DIG?

Skriv til MANGOR STUDIO i formularen underneden eller ring 2681 3091