Cookie- og privatlivspolitik

Cookies

I dag bruger stort set alle hjemmesider cookies. I mange tilfælde er cookies nødvendige for at levere ordentlig service på hjemmesiden.

 

En cookie er en passiv fil, der ikke kan indsamle de oplysninger, der er på din computer, eller sprede computervirus og andre skadelige programmer. En cookie gør det muligt at genkende din computer og samle information om, hvilke sider og funktioner, der besøges med din browser. Men cookies kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Den kan heller ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

 

Nogle cookies gemmes kun på dit it-udstyr, så længe du har din browser åben, såkaldte sessionscookies. Andre cookies gemmes på dit it-udstyr i et længere tidsrum, såkaldte persistente/vedvarende cookies. Når du vender tilbage til en hjemmeside, bliver cookien typisk fornyet helt automatisk.

 

Ofte gemmes cookies fra andre parter end den, som ejer hjemmesiden (tredjepart-cookies). Det kan være cookies med almindeligt indhold men også analyseværktøjer og indlejrede kommentarfelter.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: 

http://minecookies.org/cookiehandtering

 

Når du besøger www.mangorstudio.dk bruger vi cookies til at hjælpe med brugen af hjemmesiden og til at undersøge, hvordan brugerne benytter hjemmesiden, så vi kan forbedre den. De oplysninger, vi indsamler, er anonyme og kan ikke spores til navngivne brugere.

 

Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Anvendte cookies

Websitet anvender forskellige former for cookies. Ud over de nødvendige cookies, der styrer adgangen til de enkelte sider, så bliver der også anvendt cookies til statistik og markedsføring. Vi bruger Google Analytics og Facebook cookies til statistik og markedsføring, og hvis du ikke ønsker det kan du vælge cookies fra disse fra.

 

Her er en oversigt over de anvendte cookies:

Nødvendige (for at websitet kan fungere)

Cookie navn / Formål / Varighed

  1. XSRF-TOKEN / For sikkerhed / session

  2. hs / For sikkerhed / session

  3. svSession / Bruges i forbindelse med login / 2 år

  4. SSR-caching/ For at vise siden / 1 minut

  5. _wixCIDX / For at sikre stabil drift / 3 måneder

  6. _wix_browser_sess / For at sikre stabil drift / session

  7. consent-policy / For at holde styr på cookie samtykke / 12 måneder

  8. smSession / Bruges i forbindelse med login / session

  9. TS* / For sikkerhed / session

  10. bSession / For at sikre stabil drift / 30 minuter

  11. fedops.logger.sessionId / For at sikre stabil drift / 12 måneder

Statistik

Cookie navn / Formål / Varighed

  1. _ga / Google Analytics / 2 år

  2. _gid / Google Analytics / 24 timer

  3. _gat / Google Analytics / 1 minut

Marketing

Cookie navn / Formål / Varighed

  1. _fbp / Facebook / 3 måneder

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

 

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

 

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

 

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

 

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@lottemangor.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

MANGOR STUDIO 

v. Lotte Lior Mangor
Risvang Allé 25
DK-8200 Aarhus N.
Telefon: +45 2681 3091
Email: kontakt@lottemangor.dk

Denne politik er senest opdateret den 7.6.2021