Din rolle
Forbered dit 3-timers indretningsmøde eller heldagsworkshop
(Kun for private indretningsmøder)

På et indretningsmøde udveksles mange ord og informationer - og tiden går stærkt, når vi først er igang. Derfor er det smart for begge parter at være godt forberedte inden mødet. I samarbejdet er din rolle nemlig særdeles vigtig, for du sidder inde med guldkorn, som er væsentlige at få frem og belyst - og som kan ende op med at blive en del af løsningen. Du ved, hvad der ikke fungerer og hvad, du ønsker forandret. Hvad, du kan lide og hvad, dine kæpheste er.

 

Gør dig klart, hvad du ønsker hjælp med, så tiden og ressourcerne udnyttes bedst muligt. Jo bedre forberedt, du er, jo mere vil du få ud af mødet. Det er indretning med omtanke. Læs mere i blogindlægget Kommunikation og indretning

Hvad skal du kunne foretage dig?

Hvilke funktioner er vigtige?

Hvilken stemning ønsker du?

Hvad er dine kæpheste?

Det forventes af dig:

 

Inden mødet - forbered indretningsarkitekten på dit projekt 

  • Brug eventuelt de 4 hjælpespørgsmål ovenover. Fortæl kortfattet om dit projekt i en mail. Vedhæft max. 2-3 beskrivende fotos. Du kan i visse sammenhænge blive bedt om at fremskaffe målfaste tegninger på rummene eller selv måle rummene op, hvis tegninger ikke findes - samt finde inspiration i den retning, du ønsker dig. Materialet skal være tilgængeligt på indretningsmødet.

På mødet - inspiration og løsninger

  • Hvad er vigtigst for dig at få med fra mødet? Afhængigt af projektets omfang vil emnerne blive prioriteret i rækkefølgen 1 (vigtigst), 2, 3 osv.

  • Du fortæller: afklaring af dine behov, drømme og ønsker

  • Du viser rundt i dit hjem: gennemgang af aktuelle rum med møbler og inventar. Undervejs udveksles ideer og gives faglige input til tiltag. Du vil få inspiration og vejledning om møbelvalg, placering, lys, farver, funktioner, stemninger mv. samt konkrete løsningsforslag på dine projekter.

  • Mødet slutter af med en opsummering i form af et minireferat med skitsering og noter. Der kommer mange informationer på mødet, så du er også velkommen til selv at notere ned undervejs.

 

Den store forskel på en 3-timers indretningsmøde og en heldags workshop er, at der er tid til at gå praktisk til værks på workshoppen. Vi realiserer ideer og løsninger i det omfang, det lader sig gøre nu og her, og arbejder os frem mod et aftalt mål.

 

Efter mødet - nu er du i gang!

  • Er dit projekt et større et af slagsen, kan du med fordel aftale tid til opfølgning. En opfølgning kan afklare spørgsmål, tilføje inspiration samt korrigere det igangværende projekt, så du ved, at du er på rette vej. Det kan også være en inspirationstur i en køkken-, flise- eller møbelforretning, hvor det er godt at have en sparringspartner med til at træffe de afgørende beslutninger. Du styrer selv, hvor langt du vil gå. ​

Læs mere om Koncept og pris