top of page
Din rolle
Forbered dit 3-timers indretningsmøde eller heldagsworkshop
(Kun for private indretningsmøder)

På et indretningsmøde udveksles mange ord og informationer - og tiden går stærkt, når vi først er igang. Derfor er det smart for begge parter at være godt forberedte inden mødet. I samarbejdet er din rolle nemlig særdeles vigtig, for du sidder inde med guldkorn, som er væsentlige at få frem og belyst - og som kan ende op med at blive en del af løsningen. Du ved, hvad der ikke fungerer og hvad, du ønsker forandret. Hvad, du kan lide og hvad, dine kæpheste er.

 

Gør dig klart, hvad du ønsker hjælp med, så tiden og ressourcerne udnyttes bedst muligt. Jo bedre forberedt, du er, jo mere vil du få ud af mødet. Det er indretning med omtanke.

OBS: Et 3 timers indretningsmøde er designet til indretninger, som får det bedste ud af det, du har - spicet up med nye ideer til farver, materialer, møbler og måder, at indrette sig på. Indbefatter din indretning et konkret bud på mange nye møbler, kan det være, at du må påregne ekstra tid. 

Det forventes af dig:

 

Inden mødet - forbered indretningsarkitekten på dit projekt 

  • Brug evt. de 4 hjælpespørgsmål underneden. Send en mail til kontakt@lottemangor.dk hvor du fortæller kortfattet, i punktform, hvad vi skal omkring på mødet. Vedhæft max. 2-3 beskrivende fotos af dit hjem. Du kan i visse sammenhænge blive bedt om at fremskaffe målfaste tegninger på rummene eller selv måle rummene op, hvis tegninger ikke findes - samt finde inspiration i den retning, du ønsker dig. Materialet skal være tilgængeligt på indretningsmødet.

På mødet - inspiration og løsninger

  • Hvad er vigtigst for dig at få med fra mødet? Afhængigt af projektets omfang vil emnerne blive prioriteret i rækkefølgen 1 (vigtigst), 2, 3 osv.

  • Du fortæller: afklaring af dine behov, drømme og ønsker

  • Du viser rundt i dit hjem: gennemgang af aktuelle rum med møbler og inventar. Undervejs udveksles ideer og gives faglige input til tiltag. Du vil få inspiration og vejledning om møbelvalg, placering, lys, farver, funktioner, stemninger mv. samt konkrete løsningsforslag på dine projekter.

  • Mødet slutter af med en opsummering i form af et minireferat med skitsering og noter. Der kommer mange informationer på mødet, så du er også velkommen til selv at notere ned undervejs.

 

Den store forskel på en 3-timers indretningsmøde og en heldags workshop er, at der er tid til at gå praktisk til værks på workshoppen. Vi realiserer ideer og løsninger i det omfang, det lader sig gøre nu og her, og arbejder os frem mod et aftalt mål.

 

Efter mødet - nu er du i gang!

  • Så er du i gang! Er dit projekt et større et af slagsen, kan du med fordel aftale tid til opfølgning. En opfølgning kan afklare spørgsmål, tilføje inspiration samt korrigere det igangværende projekt, så du ved, at du er på rette vej. Det kan også være en inspirationstur i en køkken-, flise- eller møbelforretning, hvor det er godt at have en sparringspartner med til at træffe de afgørende beslutninger. Du styrer selv, hvor langt du vil gå. ​

Læs mere om Koncept og pris

Læs blogindlægget Kommunikation og indretning

Hvilke funktioner er vigtige?

En god indretning tager højde for de funktioner, der er i et rum og skaber et design omkring det, så rummet syner helstøbt og balanceret i sig selv og i forhold til den øvrige indretning i hjemmet. Det er vigtigt at alle rum får deres egen funktion og at man så vidt muligt undgår at sprede samme funktion til mange rum. Et kendt eksempel er børneværelset, der gradvist flytter ind i køkken-alrummet og i stuen og i soveværelset - og pludselig er der legetøj overalt.

Hvad skal du kunne foretage dig?

Vær specifik, når du definerer, hvad du skal kunne foretage dig i dine rum. Er det f.eks. vigtigt at have et langbord, som både kan rumme mange gæster og være omdrejningspunkt for din hobby? Er det vigtigt, at din eneste indgang både skal rumme hele familiens overtøj og sko og samtidig være præsentabel? Er det vigtigt at din garderobe med alt dit tøj er tæt på badeværelset i et seperat rum, fremfor at det er i soveværelset?

Hvilken stemning ønsker du?

Stemningen i et rum kan defineres som behageligt, varmt og hyggeligt / elegant, storslået og lyst / koldt, klinisk og nøgent / rodet, uoverskueligt og kedeligt. Dit hjem har allerede sin egen stemning, som du kan justere på. Hvad skal f.eks. være førstehåndsindtrykket, når du byder gæster ind i dit hjem?

Hvad er dine kæpheste?

Har du nogle ting med affektionsværdi - f.eks. arvestykker eller ting, som du er særligt glad for eller lige har købt? Har din bolig en særlig historie eller detalje, som skal fremhæves? Kæphestene skal frem i lyset - for det er vigtigt for dig og den måde din indretning vil forme sig på.

bottom of page