top of page
tandlægerne-ryesgade-mangor-studio.jpg

At vinde "Danmarks bedste venteværelse" er en stor anerkendelse at modtage for klinikken. Den unikke stemning, der er skabt, er uden tvivl opstået i kraft af det tætte samarbejde, vi har haft med Lotte. Lotte formår at forstå, og ikke mindst tolke de drømme klinikken har haft til en absolut smuk, bæredygtig og funktionel arbejdsplads. 

Janne Lethan, tandlæge og indehaver af

Tandlægerne Ryesgade, Aarhus

Indretning klinik

Det er muligvis ikke helt fair, men faktum er, at du som behandler bliver vejet og bedømt allerede, når din kunde sidder i venteværelset
... 

Det giver god mening, at investere omtanke og kræfter på at skabe et rart miljø i din klinik. Et miljø som understøtter det indtryk, du gerne vil give din kunde af dig som behandler. For faktisk har kunden dannet sig et indtryk af både dig og kvaliteten af din behandling allerede indenfor de første 5 sekunder, efter han/hun er trådt over dørtærsklen.

Rum kan favne og understøtte dit fagprofessionelle arbejde og din virksomhed, så dine kunder føler sig trygge, godt behandlet og kommer igen. Rum kan også gøre det modsatte; frastøde og skabe utryghed, virke anonyme og kolde. 

 

Rum kommunikerer deres eget sprog, som vi afkoder rum med sanserne - bevidst og ubevidst. Hvad der er indlysende for dig, kan være vanskeligt at gennemskue som kunde.

 

Derfor kan det være en rigtig god idé at tage kundebriller på og se klinikken fra kundens synsvinkel. Hvad er kundens første møde med klinikken? Er det nemt at finde rundt? Er der rart at være? Hvordan opleves en behandling hos dig? Signalerer indretningen klinikkens værdier?

 

Pointen er, at rummene udfører en betragtelig del af behandlings- og salgsarbejdet og kan bistå dit fagprofessionelle virke. Desuden styrker det arbejdsmiljøet at få bearbejdet og designet indretningen til en travl hverdag, ikke kun i praksis - men også æstetisk og visuelt.

tandlaegerneryesgade-indretning-lottemangor.jpg

Biofilistisk indretning af klinikker 

- virksomheder, institutioner mm. gavner både indemiljø og mennesker. Læs mere om konceptet og se priseksempler her ...

tandlaegerneryesgade-indretning-lottemangor_mangorstudio.jpg
Biophilic design - hvad er det?

Biophilic design ​er et koncept, der benytter naturens rekreative egenskaber, indenfor. Læs mere ...

Tandlaegerneryesgade-indretning-lottemangor_edited.jpg

Danmarks bedste venteværelse

Det lønner sig at prioritere sine fysiske rammer. Janne's tandlægeklinik vandt prisen for Danmarks bedste venteværelse. Læs casen her ...

bottom of page