top of page

Når du nærer dine ydre rammer,
så nærer du dig selv...

Lotte Mangor

Indretningsterapi
Find hjem - i dit hjem

Indretningsterapi - hvad er nu det? 

 

Indretningsterapi er ikke i terapi i den gængse forstand. Indretningsterapi handler om, hvordan du får du skabt sammenhæng og synergi mellem dit hjem og dit hjerte. Om at du får skabt dine egne bedste rammer, som nærer dig med energi og hvor du føler dig hjemme og godt tilpas.

Vi mennesker interagerer konstant med vores ydre omgivelser - også dem derhjemme. Nogle gange sker det, at vi bliver blinde for vores eget. At vi glemmer at prioritere det, som er så basalt og livsvigtigt for os alle - nemlig hjemmet og indretningen af det.

Du kender sikkert følelsen af hjemlig hygge, dejlige omgivelser og en rar atmosfære. Så kender du sikkert også følelsen af det modsatte, - når det hele er kaotisk og uoverskueligt. Når rum dræner og er uinspirerende. Det kan være en daglig konfrontation med alt det, som du ikke har fået gjort. Visuel støj larmer også! Det er ikke uden grund, at vores omgivelser kan medvirke til stress og depression.

 

Hvor meget energi bruger du på at tænke over det, du ikke har fået gjort? Hvor meget energi bruger du på at tage skyklapper på og "bare leve med det"?  Vil du fortsætte med det?

Dit hjem afspejler, hvem du er. Derfor er indretning af et hjem er mere end at "placere nogle møbler". Det er en personlig proces, hvor både du og dine drømme skal på bordet så at sige - og hvor du ærligt skal spørge dig selv:

Hvilken følelse giver mit hjem til mig? - Følelses her rart at være? - Nærer det mig med kærlig energi? - Afspejler min indretning mig som person? - Hvordan understøtter mit hjem min hverdag? - Hvordan ser mit drømmehjem ud?

Indretningsterapi skaber bevidsthed om de fysiske rammer og deres påvirkning på dig. Indretningsterapi stiller skarpt på dine indretningsproblematikker og hvilke forhindringer, der spænder ben for, at du får det hjem, du går og drømmer om. I indretningsterapi kombinerer vi dine eksisterende rammer med din personlighed og dine drømme - og sigter efter, at du får skabt det resultat, som taler til dit hjerte OG dit hjem. Vi indretter indefra og ud - og udefra og ind, så du finder hjem - i dit hjem!

 

Indretningsterapi er for dig, som...​

 • er fastlåst i indretningen - og som savner inspiration og et kærligt spark til at komme videre

 • føler dig pinligt berørt over, hvordan du bor 

 • mangler modet til at tage indretningsmæssige beslutninger

 • er bange for at fejle (igen) 

 • mangler overblik og ikke kan se sammenhængen og mulighederne

 • er uenig med din partner om hvilke forandringer, der skal ske og resultatet af dem

Det er også for dig, som...

 • drømmer om et personligt hjem, som afspejler dig og dine interesser

 • ønsker et hjem, som bidrager positivt til din indre energi og balance i hverdagen

 • vil elske at få tips og redskaber til at se muligheder - og lære indretningens kunst

 • vil føle tryghed i at have en kompetent sparringspartner lige ved hånden

 • ser værdien i at få hjælp fra en uvildig og dermed få nye øjne på dig selv og indretningen hjemme

 

Overvej lige, hvad det vil det koste dig på det personlige og energimæssige plan, hvis din indretning forbliver der, hvor den er i dag?

 

MANGOR STUDIO tilbyder indretningsterapi gennem et 8 ugers forløb. Forløbet er individuelt og med dit eget hjem som omdrejningspunkt. Det er ikke en forudsætning, at du skal købe en masse nyt for at deltage. Vi genbruger og får dit hjem til at shine med det, du har. 

 

Gennem forløbet kommer vi igennem processer, som udmønter sig i et konkret og brugbart indretningsresultat for dig. Her er plads til at drømme stort, skævt og skørt. Jeg garanterer AHA-oplevelser undervejs - og at du vil blive klogere på dig selv og din indretning.

 

Fremgangsmåden er simpel. Du får adgang til min medlemsside, hvor vi i et samarbejde går gennem 4 trin og en implementeringsfase. Der vil være 1-1 sparring og jeg hjælper dig med at nå i mål. Forløbet er online og dermed fleksibelt i forhold til tid og sted.

Er du nysgerrig efter at høre mere om indretningsterapi og forløbet, så kontakt mig på nedenstående formular eller ring til mig på 2681 3091. 

bottom of page