top of page
Biofilistisk indretning
Indret din klinik med naturens rekreative egenskaber

I samarbejde med designer og udsmykningskunster Lisbet Gertz tilbyder MANGOR STUDIO biofilistisk indretning af klinikker efter tankerne bag Biophilic Design. Ydelsen er inddelt i tre prispakker: Den fornyende, Den delikate og Den magnifikke - alt efter dit ønske til forandringen og dit budget. Se prispakkerne nederst på siden.

 

Jannes tandlægeklinik vandt prisen "Danmarks bedste venteværelse" i Lægens Bord. Læs mere om indretningen i blogindlægget og find et direkte link til klippet her

 

Benyt naturens rekreative egenskaber i indretningen og i designet af din klinik og styrk dit arbejdsmiljø og øg den gode kundeoplevelse. 

 

Er du læge, speciallæge, tandlæge, psykolog, psykiater, fysioterapeut, kiropraktor, osteopat, alternativ behandler, heilpraktiker, fodterapeut eller en anden slags terapeut, - og har egen praksis eller er en del af et klinikfællesskab - ja, så kan en biofilistisk indretning være noget for dig.

En biofilistisk indretning er et koncept, som egner sig godt til klinikker kva dens rekreative egenskaber. Integrering af naturens fordele bidrager til et indbydende, betryggende og rart miljø. En biofilistisk indretning forbinder rum og natur gennem organiske former, naturelementer, farver og materialer; en genkendelig, æstetisk og jordnær reference, som for mange opleves behagelig og afstressende. En positiv distraktion. En oplevelse. En indirekte lindring! Sidegevinsten er, at det ikke kun er kunderne, der kommer til at nyde godt af omgivelserne, det gør du og dine medarbejdere også. 

En biofilistisk indretning er en investering i kundernes såvel som medarbejdernes velvære og trivsel - og noget tyder på, at det også er en god investering for forretningen. Indbydende omgivelser brander klinikken. Kunderne husker stedet, de fortæller om det til andre og vender tilbage igen. Arbejdsmiljøet forbedres der, hvor der også er fokus på de fysiske rammer - og en inspirerende arbejdsplads tiltrækker talent.

Læs mere om konceptet Biophilic Design

Læs mere om indretning af Klinikken

tandlaegerneryesgade-indretning-lotteman

Den fornyende

Med udgangspunkt i eksisterende inventar - evt. med få nyanskaffelser - fx en lampe. Hands-on proces m. skitser. 1-2 udvalgte rum. 1 stk vægudsmykning + farvesætning. Præsentation for oplæg for udsmykning samt et opfølgende møde.

 

Fordelene ved denne pakke:

  • Indretningen bliver i overordnede træk fastlagt ved 1. møde. Det betyder, du kan igangsætte forandringen umiddelbart efter mødet – og ganske hurtigt blive klar til at byde kunderne indenfor i en nyindrettet klinik.

  • Udsmykningen designes så den spiller sammen med eksisterende interiør. Det bidrager til at løfte den reviderede indretning = en ny og æstetisk oplevelse.

  • Synlig forandring for relativt få penge. Du sparer arkitekttegningerne og udskiftning af al inventaret. For relativt få midler får din klinik et professionelt udtryk og en indretning, som dine kunder vil huske.

Prisleje fra kr 31.250,- 

 

 25.000,- ekskl. moms

tandlaegerneryesgade-indretning-lotteman

Den delikate

Med udgangspunkt i eksisterende inventar kombineret med nyanskaffelser. 3-4 udvalgte rum. Farvesætning + plantegning + produktoversigt. 2 unikke udsmykninger. Præsentation af oplæg for udsmykning og indretning + 2-3 opfølgende møder.

 

Fordelene ved denne pakke:

  • Skræddersyet indretning af specifikke rum med vægt på funktion og detaljer målrettet din klinik. Herunder specialdesignet udsmykninger – fx tapet eller folie, afstemt farvesætning og interiør. En forandring, der skaber et rekreativt miljø – samt en helhedsoplevelse, som forplanter sig til hele klinikken.

  • Indretningsplan med forslag til nyanskaffelser. Din køreplan med helt konkrete forslag til indkøb af møbler og inventar, specifikt til din klinik.

  • Du kan udføre projektet i etaper alt efter økonomi og tid – og samtidig være sikker på at opnå et stilsikkert resultat, fordi du har overblik og ved præcis, hvordan den færdige indretning skal lande.

Prisleje fra kr 62.500,-

 

50.000,-  ekskl. moms

tandlaegerneryesgade-diskdesign-lotteman

Den magnifikke

Oplagt i forbindelse med ombygning eller renovering af klinikken. Med udgangspunkt i eksisterende inventar kombineret med nyanskaffelser. Fra 5 rum og opefter. Moodboard + farvesætning + plantegning + produktoversigt m. materialer. 3 unikke udsmykninger, som kan udfolde sig på væg, i loft eller på gulv.  Præsentation af oplæg for udsmykning og indretning + opfølgende møder efter aftale med dig og udførende håndværkere.

 

Fordelene ved denne pakke:

  • Gennembearbejdet indretning – herunder analyse/kortlægning af arbejdsfunktioner, så arbejdsgange bliver optimeret og tilpasset hverdagen.

​​

  • Specialdesignet inventar og udsmykning, som tager højde for arkitektur, funktionalitet og behov. Der er fokus på kundernes og medarbejderne oplevelse af klinikken. Forandringen kan give afsæt til en ny fortælling om klinikken - en ambassadøreffekt, der kan tiltrække nye kunder og kvalificerede medarbejdere.

​​

  • Sammenhæng og overensstemmelse mellem klinikkens ekspertise og de fysiske rammer. En autentisk helhedsoplevelse, der fra første øjekast imødekommer kunden og medarbejderne, signalerer professionalisme samt understøtter fagligheden gennem det visuelle udtryk.

Prisleje fra kr 125.000,-

 

 100.000,- ekskl. moms

bottom of page