top of page
IMG_8570.heic

Få fornyet
din indretning
på kun 3 timer ...

Ydelser
Lad os finde en løsning til dine rum ...

Ideen med Indretning med omtanke er at gøre arkitektydelsen enkel, tilgængelig og nærværende for dig, som ønsker sparring, ideer og en plan for, hvordan du kommer videre med din indretning. 

 

MANGOR STUDIO er optaget af at se nye muligheder i eksisterende rammer og hjælper dig med at se potentialerne i det, du allerede har. Bare på en ny måde. I et samspil - med dine ønsker og behov og min uvildige sparring og erfaring - genopdager vi aspekter ved dine nuværende rum, nytænker dit inventar og de mange ting, som bare venter på at blive set. Altid med øje for helheden i rummet og i bygningen. Rådgivningskonceptet holder sig til det væsentlige. Nemlig ideerne! Allerede ved første møde bobler ideerne frem og du får serveret dem med det samme - i form af ord, skitser og noter - og du har en køreplan for at få realiseret dine drømme inden vi er færdige. Og arkitekttegninger? Hvis du kan undvære dem, så behøver du heller ikke at betale for dem!

 

MANGOR STUDIO tilbyder blandt andet et 3 timers møde eller en heldags workshop på 8 timer. Altid hjemme ved dig i de rum, der trænger til ny inspiration. Læs mere under Koncept og pris

 

Biofilistisk indretning af klinikker har sin egen prispakke. Læs mere HER

Blog'en finder du cases og andet baggrundsmateriale

Hjemmet

Huset, lejligheden, kolonihaven, sommerhuset, annekset ...

IMG_2873.jpg
Klinikken

Konsultationer, terapirum, venteværelser mm. Biofilistisk indretning er et koncept egnet til klinikindretninger ...

Fællesskabet

Forsamlingshuse, foreninger og klubber

...

tandlaegerneryesgade-diskdesign-lotteman
Interiørdesign

Et specialdesignet møbel til hjemmet eller til arbejdspladsen

Salg af bolig

Få boligens kvaliteter frem inden salg ...

bottom of page