top of page
Salg af bolig
Øg mulighederne for et hurtigere salg til prisen

Hvordan sikrer du et bæredygtigt salg af din bolig? 

 

Om du skal sælge din bolig i nær fremtid eller om et par år, er det en god idé allerede nu at få lavet en plan, så du er sikret, at dit hjem fremstår præsentabelt og harmonisk inde som ude i en salgsopstilling. Book et indretningsmøde inden salg.

 

Det kan synes uretfærdigt og distanceret, men fakta er, at en køber i første omgang vurderer din bolig ud fra fotos og pris. Er det indbydende? Hvilke muligheder er der i rummene? Kan vi se os selv i det? Hvor meget får vi for pengene?

 

Som sælger sælger du ikke bare en bolig, du sælger dit hjem. Du kender det som din egen bukselomme og alle kvaliteterne ved det. Den bedste udsigt og det bedste lysindfald. Dine børns favorit legerum. Den hyggelige spisekrog, som har lagt øre til mange samtaler. Farven på væggen, som er din ynglingsfarve. Det må være indlysende for enhver at se hvor godt, det er. Men det er det ikke ...

Hvordan får du præsenteret din bolig bedst muligt for en køber? Hvordan henvender du dig til en bred målgruppe? Hvilket indtryk ønsker du at give? 

 

Den største frygt ved et salg er lang liggetid og økonomisk tab. Et bæredygtigt salg er at undgå dette scenarie samtidig med, at du gør din bolig attraktiv for en køber.

 

MANGOR STUDIO tilbyder sin ekspertise med konkrete hjælpeværktøjer, som kan bidrage til at få din bolig til at shine samt øger dine muligheder for et hurtigere salg til prisen.

Udbyttet ved professionel rådgivning før et salg:

  • Få boligens kvaliteter synliggjort for en køber. Dette kan indebære omrokering af funktioner og møbler, maling af flader samt sortering og oprydning.

  • Afstemthed og harmoni mellem det ydre og det indre

  • Hjælp og tips til at få boligen til at shine inden fotografering og fremvisning

  • Øge mulighederne for et hurtigere salg til prisen

Book et 3-timers indretningsmøde, udfyld formularen underneden, - og du er i gang!

Læs mere om Koncept og pris

5 basistips - link
5 salgsklar tips

5 SALGSKLAR TIPS

Værs'go!

5 basistips til at gøre din bolig salgsklar

bottom of page