top of page
tandlaegerneryesgade-diskdesign-lotteman

Et møbel, som er designet til rummet, er som et skræddersyet jakkesæt - det følger formens kontur, falder naturligt ind i omgivelserne og fuldender oplevelsen. 

Lotte Lior Mangor

møbel- og rumarkitekt, Mangor Studio

lottemangor-indretning-entre-baenk.jpg
Interiørdesign
Privat og erhverv

En skråvæg, et indhak, et rum, som skal opfylde mange funktioner eller som har et særligt udtryk. Indretning med standardmøbler slår ikke altid til, hvis du går og drømmer om at lave opholdsmuligheder i den skæve niche eller en multifunktionel skabsvæg.

 

Her kan et specialdesignet møbel være løsningen. Et specialdesignet møbel er en måde at sætte sit unikke præg på omgivelserne på samt at få skabt et design, som matcher specifikke behov og ydre forhold. Lidt poetisk sagt er et specialdesignet møbel som et skræddersyet jakkesæt; det følger formens kontur, det falder naturligt ind i omgivelserne - og det fuldender den samlede oplevelse - funktionelt og æstetisk. 

Men er det ikke voldsomt dyrt at få designet og produceret sådan et møbel? 

 

Jo - og nej!

Interiørdesign inddeles i to faser: en designfase hos MANGOR STUDIO og en produktionsfase hos en ekstern producent. Prisen afhænger først og fremmest af, hvad det er, du ønsker at få designet. Jo flere dele, detaljer og udskæringer, jo dyrere vil det blive. Sammenlignet med et køkken er et køkkenskab med faste hylder og en enkel låge billigere end et køkkenskab med skuffer. Valg af materiale har naturligvis også indflydelse på prisen.

 

F.eks. vil en speciallavet 3 meter lang bænk i massivt egetræ til entreen være forholdsvis bekostelig. Hvis nu bænken indgår i et boligsalg (eftersom den er designet til netop det hus) er den en investering, der tager højde for rum, arkitektur og som fuldender indretningen i entreen. God udnyttelse af rum og gedigne materialer vil altid højne den samlede oplevelse og værdi af en bebyggelse.

Bænken kan også opbygges af spånplade med egetræsfinér - og da vil materialeprisen være en helt anden ...

Situationen kan være, at du:

  • Bor i ejer- eller lejebolig og har en niche, et indhak eller et rum, som du drømmer om skal fungere på en anden måde

  • Holder til på meget få kvadratmeter og ønsker at udnytte rummet/rummene mere optimalt

  • Har en virksomhed, som ønsker sig at brande sig på en ny måde gennem indretningen - fx med en ny disk - eller at virksomheden har et særligt vanskeligt rum at indrette fx et smalt kontor

  • Skal sælge hus og ønsker at fremhæve husets kvaliteter for en køber. Her tilbydes et 2-timers møde med idéer og skitsering af mulige løsninger, som du tager med videre til mægler/køber og dermed øger dine chancer for salg. Læs mere om Salg af bolig

 

Fordelene ved et specialdesignet møbel er:

  • En funktionel og æstetisk løsning med lang holdbarhed (du bliver mere glad for denne løsning)
  • Et unikt design, som kun du har
  • Harmoni og sammenhæng i indretningen, da møblet tager højder for eksisterende inventar og arkitektur

  • Ved ejerbolig; kan bidrage til en øget vurdering ved salg

 

Interiørdesign kan indgå som et led i en større indretning eller det kan kombineres med et 3 timers indretningshjælp. Prisen for interiørdesign og produktion beregnes separat.

Læs mere under Koncept og pris

Har du spørgsmål vedr. interiørdesign, så tøv ikke med at kontakte MANGOR STUDIO. Udfyld formularen nederst på siden eller ring på 2681 3091.

...

​​

Et eksempel på en multifunktionel receptionsdisk i blogindlægget Biofilistisk indretning af tandlægeklinik

Se flere interiørdesigns på Mangor portfolio (ny hjemmeside åbner)

bottom of page